Yhteystiedot


RAKNET.FI

OSU-AGENCY
Y-tunnus: 2105985-3

Käyntiosoite:

Veckjärventie 3, 06150 Porvoo

Postiosoite:

PL 7, 06151 Porvoo

Puhelinnumero:

Tel 019 585502
Mobile 050 66217

Sähköposti:

info@raknet.fi
OTA YHTEYTTÄ LOMAKEELLA »


Maksutavat:

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.


MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.


Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot


Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot


Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilauksen jälkeen, saat sähköpostiisi maksutiedot. Tuotteet lähetetään kun maksu on suoritettu.


Toimitustavat:

Tuotteiden toimituksen hoitaa DB Schenker Finland.

OSU-AGENCY

OSU-AGENCY on agentuuri yritys joka toimii yhteistyössä OUTradingin kanssa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita, innovatiivisia, teknisiä, ekologisia että yksilöllisiä ratkaisuja, niin laiva-, rakennus-, teollisuus-, kuin kuluttajasektoreille. Etsimme jatkuvasti edustukseemme uusia tuotteita palvellaksemme vanhoja että uusia asiakkaitamme entistä paremmin sekä laajemmalla sektorilla.


Osmo Ulmala 
info@raknet.fi
gsm 050 66217
Ota yhteyttä